Νεα συνεργασία με την Epsilon Net A.E.

Νεα συνεργασία με την Epsilon Net A.E.

Η EpsilonNet καλωσορίζει τη hoteliga στην οικογενεια της, εγκαινιάζοντας μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειων, με την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της hoteliga.

Η hoteliga International, εταιρεία λογισμικού στο χώρο του τουρισμού (travel technology) με έδρα την Πολωνία, έχει αναπτύξει την cloud πλατφόρμα hoteliga. Η πλατφόρμα αυτή είναι μια λύση “όλα-σε-ένα” και αποτελείται από PMS (εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων), channel manager, μηχανή κρατήσεων και API.

Αποστολή της hoteliga είναι να βοηθήσει τα μικρά και μεσαία καταλύματα (ξενοδοχεία, διαμερίσματα, βίλες και hostel) να αυξήσουν τη δυναμική τους με έναν εύκολο και προσιτό τρόπο, χωρίς εξοπλισμό (hardware), δεδομένου ότι η πλατφόρμα λειτουργεί στο cloud.

Ξεκινώντας το 2014 από έλληνες δημιουργούς με έδρα το εξωτερικό (Ολλανδία και Πολωνία) και έχοντας πελάτες σε 22 χώρες σε όλες τις ηπείρους, η hoteliga επιστρέφει τελικά στην Ελλάδα και ενώνει τις δυνάμεις της με έναν ελληνικό όμιλο επιχειρήσεων.

H αυτή συνεργασία έχει ως σκοπό να δώσει προηγμένες και προσιτές λύσεις λογισμικού για τον τουρισμό στην ελληνική και όχι μόνο αγορά, συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες και από τις δύο εταιρείες. Η τεχνογνωσία της hoteliga στο cloud και στις τεχνολογίες τουρισμού με την πολυετή παρουσία σε αγορές του εξωτερικού σε συνδυασμό με τις πλατφόρμες της EpsilonNet και την βαθιά γνώση των στελεχών της στο χώρο του τουρισμού αλλά και των λογιστικών συστημάτων, θα ενισχύσει τη γκάμα τεχνολογικών λύσεων που προσφερει η EpsilonNet στις επιχειρήσεις και θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών της.

hoteliga logo
EpsilonNet logo