Η hoteliga συμμετέχει στο νέο πρόγραμμα επιδότησης για την ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Η hoteliga συμμετέχει στο νέο πρόγραμμα επιδότησης για την ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών του τουριστικού κλάδου, η hoteliga, μέλος του ομίλου της Epsilon Net Group of Companies, συμμετέχει στο πρόγραμμα του ταμείου ανάκαμψης για την προώθηση της ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης, μπορείς να:

  • εκσυγχρονίσεις την παραγωγική και διοικητική λειτουργία του καταλύματος σου
  • ψηφιοποιήσεις τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με πελάτες συμπεριλαμβανομένου και των ηλεκτρονικών κρατήσεων
  • αυξήσεις το επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα άνοιξαν στις 22/6 και η προθεσμία για την υποβολή έχει οριστεί η 14η Σεπτεμβρίου 2022. Η επιδότηση φτάνει το 90% και το ανώτατο ποσό της τα 18.000 ευρώ.

Βρες τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Μάθε τα πάντα για το πρόγραμμα εδώ.

H επιλέξιμη τεχνολογική λύση εγκρίνεται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η αγορά του γίνεται μόνο μέσω προμηθευτών που έχουν πιστοποιηθεί. Η Epsilon Net Group of Companies, ως πιστοποιημένος προμηθευτής, επιθυμεί να αποτελέσει τη γέφυρα για την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου, διαθέτοντας εξειδικευμένες λύσεις και ολοκληρωμένα πακέτα προϊόντων, μεταξύ των οποιων και το hoteliga έτσι ώστε να καλύψει κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών» για τον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών.