Η Εταιρεία hoteliga Στέκεται Δίπλα στους Πλημμυροπαθείς

Η Εταιρεία hoteliga Στέκεται Δίπλα στους Πλημμυροπαθείς

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Σε μια περίοδο που η φύση έχει ρίξει το βάρος της πλημμύρας σε πολλές περιοχές της χώρας μας, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας συμπαράσταση προς όλους εσάς που αντιμετωπίζετε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι περισσότερο απαραίτητες από ποτέ.

Κατανοούμε τον πόνο και τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτήν τη δύσκολη κατάσταση και θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας αλληλεγγύη προς τις οικογένειες και τους επαγγελματίες που επλήγησαν.

Μαζί, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές και να οικοδομήσουμε ξανά το μέλλον στον τουρισμό. Είμαστε εδώ για εσάς, και η συμπαράστασή μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ενώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις αυτής της κρίσης, η hoteliga δεσμεύεται να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη. Για το λόγο αυτό, ανακοινώνουμε την έναρξη μιας εκστρατείας βοήθειας.

Η hoteliga παρέχει εντελώς δωρεάν το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων της (PMS) για ένα χρόνο, σε όλους τους επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων που πλήττονται από αυτήν την τραγωδία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο care@hoteliga.com

Με αγάπη και αλληλεγγύη,

Η ομάδα της hoteliga

Το PMS της hoteliga

Πρόκειται για ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών καταλυμάτων. Το hoteliga PMS (ή Property Management System) προσφέρει στο προσωπικό του ξενοδοχείου ή στους διαχειριστές ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων τη δυνατότητα να διαχειριστούν από μόνοι τους τις καθημερινές λειτουργίες του καταλύματος απλά, άμεσα αλλά και απομακρυσμένα, ακόμα και με ένα smartphone.