Επιτυχής η συμμετοχή της hoteliga στην Xenia 2019

Επιτυχής η συμμετοχή της hoteliga στην Xenia 2019

Με ιδιαίτερη επιτυχία, η hoteliga συμμετείχε στην έκθεση Xenia 2019, που γίνεται κάθε χρόνο στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

H hoteliga είχε σημαντική παρουσία στη σκηνή του Digi Hotel. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του digital hotelling στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia.

Τόσο η επιτυχημένη, επίσημη συνεργασία με τη Cosmote, όσο και η επίσημη συνεργασία με την πλατφόρμα Airbnb, απέσπασαν πολλά θετικά σχόλια από νέους υποψήφιους πελάτες. Η επίσημη συνεργασία με την Airbnb, επιτρέπει τη διάθεση δωματίων ξενοδοχειων, δίπλα στα ενοικιαζόμενα σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η φετινή παρουσία της hoteliga στο περίπτερο ήταν δυναμική, με την εταιρεία να αναδεικνύει το πλήρες φάσμα των επιλογών που προφέρει στην κατηγορία των ξενοδοχειακών προϊόντων, όπως το σύστημα διαχείρισης καταλυμάτων (PMS), Channel Manager, Μηχανή κρατήσεων και Διασύνδεση με τρίτες εφαρμογές (API).

Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας πρότειναν στους επισκέπτες της έκθεσης, στοχευμένες λύσεις, για τις ανάγκες των τουριστικών τους καταλυμάτων, όπως επίσης και νέα, ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για νέες συνδέσεις, που ισχύουν μέχρι το τέλος του 2019 και καλύπτουν τις ανάγκες ξενοδοχείων, διαμερισμάτων αλλά και εταιρείες διαχείρισης καταλυμάτων.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε και εσείς για τις παραπάνω υπηρεσίες, επικοινωνήστε μαζί μας sales@hoteliga.com